Effektivitet er fienden i helsevesenet

Nitosa206 u

 104 poeng innlagt 2 måneder sidenJeg vunnet å snakke for alle radiologer, men jeg husker det ikke personlig. Full avsløring, jeg er nå en IR-stipendiat, men likevel, jeg snakker virkelig ikke til pasienter mye lol. Mesteparten av tiden er de bevisstløs, veldig ut av det når jeg canada goose norge nettbutikk kommer til dem. Min deltar bokstavelig talt bare snakker til dem etterpå, jeg forklarer dem så jeg snakker med dem hvis de canada goose billig er i stand til å snakke. Det er virkelig rad sub Er som får mest eksponering til å faktisk snakke med pasienter. Det er ganske sjelden jeg får spørsmål om behandling siden det virker som om de vet ganske mye om vaskulære prosedyrer fra det refererende hospitalist-, EM- eller IM / FM-dokumentet, eller litt om intervensjonell onkologi, eller UAE fra henholdsvis deres onkolog eller OBGYN. Og de fleste don ikke spørre om biopsi J-rør, sentrale linjer og lignende. Min hoveddemografiske som ikke er slik er biopsipatienter og ikke-palliative IO-pasienter. I en grad savner jeg å være ‘legen’, men en del av grunnen til at jeg likte radiologi var at jeg kunne være ‘lege lege’. Jeg liker å vite ting som virker så stygt og ut av det, og jeg kan bare trekke en gal diagnose ut av en lue. Gjør meg så god lol. Sorten du får i i utgangspunktet hver rad subspecialty foruten kanskje mammo som er veldig canada goose norge forhandler nisje er virkelig gal. De fleste radiologer trener subspecialty radiologi, men også generell radiologi bortsett fra akademiske sentre (og selv da måtte jeg gjøre en god del generell radiologi, hvis vi sendte hver ødelagt arm og brystfilm til de respektive subspecialty-tjenestene, ville ingenting bli gjort lol). På en dag kan jeg lese mange C / A / P CT, vaskulær ultralyd, flere abdominale eller neuro MR osv. Diagnostisk variasjon en radiolog kan potensielt oppleve hvis de setter opp sin karriere, er freaking sinnssyk, ingen annen spesialitet, unntatt kanskje patologi canada goose dunjakke rivaler det. Personlig, og jeg sammen med mange radiologer tror jeg (ikke alle) virkelig liker medisinsk fysikk, diagnose, ikke farmakologiske behandlinger, tung grunnvitenskapelig grunnlag, canada goose norge teknologi alt det jazz. Radiologi passer til regningen. Hva jeg vil si er at etter å ha gjort klærskap etter clerkship, rotasjon etter rotasjon. Jeg skjønner at medisinen har så mye tull, at radiologien var pop over to this site https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge en av de få spesialiteter med svært lite bullshit. Du har en kvote, du fullførte den, du var ferdig. I verste fall måtte jeg snakke med ikke-radiologiske oppdrag (personlig jeg liker å forklare ting til andre leger, noen radiologer liker ikke å gjøre det selv fordi de er egentlig virkelig antisosiale). Det var ikke noe å gjøre med forsikring, ingen å snakke med pasientfamilier, ingen sikting gjennom hauger av skannede poster på EMR for å finne den eneste tingen som kan redde noen, ingen narkotikasøkere, ingen å gjøre med ubehagelige kollegaer. Jeg legger til dette, men som noen som Er virkelig i engineering og matte, ineffektivitet plager meg til ingen slutt. Det meste av medisin er så ineffektivt. Og i motsetning til hva de fleste her sikkert tror. Hoveddelen av medisinsk AI vil ikke være i automatisert diagnose eller datamaskinstøttet diagnose, det er et flott område å jobbe med, men det er ikke nesten like lukrativt som å si en algoritme som kan lære fra tusenvis av notatene dine, forstå stilen din og starte ‘skrive’ et skjelett av en plan før du selv ser pasienten, ettersom flere data kommer inn, kan det være å fylle ut mer basert på læring fra alle notatene dine. Dette betyr ikke at det forstår medisin selvfølgelig, det betyr at det ble lagt merke til at mønstre for skriving med bestemte laboratorietester bestilt, eller visse kommentarer, eller visse CCs etc. Effektivitet er fienden i helsevesenet, og i hvert fall personlig tror jeg AI er satt til bryte den ineffektiviteten til slutt. For et sykehus, kan en AI som reduserer døren til å slippe ut tid, si en ER, spare store mengder penger. Nitosa2061 pointsubmitted 2 måneder sidenSom du synes å ha satt et anstendig beløp i tankene på AI, og jeg canada goose outlet norge nysgjerrig på canada goose i norge hvordan du føler deg om dette innbruddet inn i radiologi feltet. Jeg har kikket inn i feltet og det virker som og område hvor og AI lett kunne bli opplært for å lese flertallet av skanningen, og noen få skiver av skanninger som er tvilsomme ville bli sendt til et menneske for videre gjennomgang. Kanskje du snakket om det ovenfor og jeg fulgte ganske bra, men jeg elsker å høre dine tankerJohnny_Lawless_Esq27 pointssubmitted 4 måneder sidenJeg fikk dette fra en av de andre delene jeg følger. Sykepleiere er sannsynligvis mer sannsynlig å se denne typen ting, men canada goose jakke EMS er mitt folk, så her er det. Karen på bildet ser ut til canada goose salg å ha lagt merke til dette etter et forsøk på benkpress. Han sa at armen var kald til berøring og noe følelsesløs med lite smerte. DVT i overekstremiteten pleide å bli kalt innsats-indusert trombose, så canada goose importør norge hvis du noen gang ser denne typen ting, det der du sannsynligvis burde styre dine spørsmål når du tar en historie.

canada goose jakker dame

canada canada goose norge nettbutikk ekte goose salg

canada goose victoria

canada goose dame

canada goose herre

canada goose trillium

canada goose jakke herre

canada goose

canada goose outlet

canada goose jakker herre

canada goose victoria parka

canada canada goose jakke oslo goose jakke dame

canada goose jakke

canada goose norge.

About Amanda

Join me on Google+
This entry was posted in Pali Law. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *